Викладачі, студенти та випускники кафедри дошкільної освіти взяли участь в онлайн майстер-класі «Проєктний менеджмент», що організований за умов співпраці кафедри дошкільної освіти та Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради”.

Грант - можливість для розвитку, втілення інновацій та освітянських ініціатив, передумова до всеукраїнської та міжнародної співпраці в сфері освіти.

Під час онлайн зустрічі Олег Слушний, директор Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради", вчитель інформатики, призер конкурсу “Global Teacher Prize Ukraine 2019” розповів учасникам зустрічі як ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 07 | Коментарі (0)

Викладачі кафедри дошкільної освіти долучилися до online зустрічі з питань акредитації PhD програм

 

Online зустрічі з представниками Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти це можливість отримати новий досвід та дізнатися особливості акредитації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм. Так, 2 квітня на online зустрічі з питань акредитації PhD програм було розглянуто:

- особливості застосування критеріїв при акредитації освітніх програм третього рівня (О. Єременко, заступник голови НА)

- особливості міжнародної акредитації освітніх PhD програм (Н. Стукало, заступник голови НА)

-досвід діяльності разових вчених рад та акредитації у Донецькому національному університеті ім. В. Стуса (Т. Нагорняк, перший проректор Донецького національного ... Читати далі »

Переглядів: 120 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 02 | Коментарі (0)

Запрошуємо викладачів, студентів та випускників кафедри дошкільної освіти долучитися до онлайн майстер-класу на тему: "Проєктний менеджмент", який відбудеться

7 квітня об 11:00

 

 Спікер: Олег Слушний, директор Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради", вчитель інформатики, призер конкурсу “Global Teacher Prize Ukraine 2019”

 

Онлайн майстер-клас організований за умов співпраці кафедри дошкільної освіти Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького та Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради".

За більш детальною інформацією звертайтеся на кафедру дошкільн ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 02 | Коментарі (0)

Викладачі кафедри дошкільної освіти отримали сертифікати, що підтверджують їх участь в організації та проведенні на базі Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького проєкту «Інженерний тиждень»

Нагадаємо, що в період з 15.02 по 19.02 на кафедрі дошкільної освіти був проведений Інженерний тиждень "Problem solving" за різними тематичними блоками. Протягом тижня заняття із здобувачами вищої освіти перетворилися на справжні мейкерські та дослідницькі лабораторії в яких студенти навчалися самостійно пізнавати науку через відкриття та винаходи й здобували практичний досвід для роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Слідкувати за подіями Інжене ... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 27 | Коментарі (0)

Учні Сербинівської ЗОШ I-III ступенів (Полтавської обл.) ознайомились із умовами вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта

 

На кафедрі дошкільної освіти значна увага приділяється профорієнтаційній роботі серед потенційних вступників в закладах освіти Черкаської області та за її межами. Так, переваги навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта, умови вступу в 2021 року, можливості працевлаштування за фахом, особливості навчання в закладі вищої освіти, наявність необхідного матеріально-технічного забезпечення закладу освіти та дозвілля студентів було обговорено з учнями Сербинівської ЗОШ I-III ступенів (Полтавської обл.).

Майбутні вступники мали змогу у ... Читати далі »

Переглядів: 100 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 25 | Коментарі (0)

День відкритих дверей - можливість для майбутніх вступників ознайомитись із особливостями навчання в університеті до початку вступу на спеціальність. Саме тому, кафедра дошкільної освіти регулярно проводить подібні заходи з метою створення можливостей вступникам визначитись із своїм професійним майбутнім.

Сьогодні на День відкритих дверей кафедри дошкільної освіти завітали випускники Богуславецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» ім. М.О. Максимовича на чолі із заступником директора з навчально-виховної роботи Т. М. Москаленко, випускники Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. разом із педагогом-організатором О.А. Гришко та випускники Олександрійського педагогічного фахового коледжу ім. В.О. Сухомлинського.

На початку заходу з вітальним словом до майбутніх вступників зве ... Читати далі »

Переглядів: 162 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 18 | Коментарі (0)

На кафедрі дошкільної освіти триває активна робота з профорієнтації майбутніх абітурієнтів 2021 року. Отримати актуальну інформацію щодо вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта випускники можуть із груп кафедри в соціальних мережах Instagram та Facebook, платформі кафедри «Дошкільн+я» та сайта університету. Та поряд з цим, до інформування майбутніх вступників щодо умов вступу та особливостей навчання в університеті долучаються і студенти кафедри дошкільної освіти.

Так, випускники Яснозірської ЗОШ І-ІІІ ст. були проінформовані та ознайомлені із основними етапами вступної компанії 2021, особливостями освітнього процесу в університеті, аудиторним та матеріально-технічним забезпеченням спеціальності, інфраструктурою студміс ... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 18 | Коментарі (0)

Шановний абітурієнте!

Не прогав свій шанс отримати додаткові бали до сертифікату ЗНО з історії України при вступі на спеціальність 012 Дошкільна освіта Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

+20  балів до ЗНО

Що для цього потрібно?

1. Зареєструватись для участі в Олімпіаді в період з 8 лютого по 15 березня 2021

2. Взяти участь в першому (дистанційному) турі в період з 8 лютого по 15 березня 2021

3. 10 квітня взяти участь в другому (очному) турі Олімпіади

Детальна інформація щодо Олімпіади: ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 13 | Коментарі (0)

Кафедра дошкільної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького запрошує на День відкритих дверей:

-випускників загальноосвітніх навчальних закладів, професійно-технічних училищ та коледжів

-випускників закладів вищої освіти, які мають диплом «бакалавра», «спеціаліста», «магістра»;

-методистів, вчителів, вихователів, завідувачів закладів освіти, які мають диплом «бакалавра», «спеціаліста», «магістра»;

-бажаючих отримати вищу освіту;

Дата: 18 березня 2021 року

Час: 11:00

Програма дня:

- Ознайомлення з особливостями вступної компанії 2021 року

- Презентація спеціальності 012 дошкільна освіта

- Зустріч з адміністрацією, ... Читати далі »

Переглядів: 117 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 13 | Коментарі (0)

Згідно результатів останніх досліджень щодо впровадження нових засобів навчання у процес підготовки майбутніх фахівців дошкільної та початкової освіти особливого інтересу набувають різноманітні паперові техніки: оригамі, квілінг, торцювання.

За переконаннями Л.Федорової: «Техніка квілінгу розвиває моторику рук сприйняття, почуття, естетичний смак, спостережливість, увагу, уяву, сприяє розвитку всіх розумових процесів, ініціює творче мислення, фантазію, підвищує рівень художньо-естетичного сприймання, збагачує життєвий та художній досвід, емоційну сферу, сприяє ознайомленню з довкіллям, новими матеріалами, інструментами, сприяє опануванню різних типів практичної роботи стимулює пошукову діяльність, здатність виконувати завдання різ ... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 12 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 13 14 »