5:45 PM
На кафедрі дошкільної освіти триває тиждень STEM-освіти - Тиждень Інженерії "Problem solving" (за програмою НУШ)

На кафедрі дошкільної освіти триває тиждень STEM-освіти - Тиждень Інженерії "Problem solving" (за програмою НУШ) 

Люди, які захоплюються музикою, завжди мріють створювати власні музичні інструменти з особливим дизайном та оригінальним звучанням. Саме тому, на межі музики й інженерії є розробка саморобних інструментів.

Другий день Тижня Інженерії "Problem solving" присвячений дослідженню впливу музики на емоційний стан людини й виготовленню музичних інструментів. Основне завдання для здобувачів освіти полягало в реалізації інженерної задумки щодо якості звучання інструментів: мелодійності, резонування, сили звуку і тембральних фарб. Практичні навички здобуті під час виконання таких інженерних завдань допоможуть майбутньому фахівцю дошкільної освіти практикуватися в елементарному музикуванні з дітьми дошкільного віку.

Заняття з дисципліни «Розвиток емоційної сфери людини» з елементами інженерних рішень розпочалося з дослідження студентами 1 курсів особливостей впливу музичного звучання на емоції та почуття людини та мало своє продовження у роботі із кураторами Інною Олександрівною Ніколаєску та Вікторією Григорівною Бондар у вигляді конструювання музичних інструментів: маракасів та Пан флейт.

Переглядів: 113 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar