7:23 PM
ЗАОЧНА ДИСКУСІЙНА ПАНЕЛЬ «ОСВІТА І НАУКА: ГЛОБАЛЬНІ ТРЕНДИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ», ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ НАУКИ (14 ТРАВНЯ 2020 РОКУ)

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького третій тиждень травня відзначають Тиждень науки.

До Дня науки та в рамках Тижня науки в університеті, кафедрою дошкільної освіти було проведено заочну дискусійну панель «Освіта і наука: глобальні тренди і перспективи розвитку». До участі в заході долучилися науково-педагогічні працівники кафедри дошкільної освіти, аспіранти, студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта та професіонали-практики в сфері дошкільної та початкової освіти.

Дискусійна панель «Освіта і наука: глобальні тренди і перспективи розвитку» була організована завдяки можливостям онлайн технологій, тому учасники заходу мали змогу представити власні наукові погляди в розрізі напрямів дискусійної панелі та обговорити перспективи їх розвитку.

З вступним словом виступила в.о. завідувача кафедри дошкільної освіти, док. пед. наук, доцент Інна Олександрівна Ніколаєску, привітавши всіх учасників та відзначивши актуальність заходу.

Із науковими доповідями виступили студентки: Д. Одноволик, представивши науковий погляд щодо педагогічних умов формування інформаційно-освітнього середовища ЗДО; М.Пилявська - музичне мистецтво як засіб формування естетичних смаків; І. Петренко - умови формування моральних цінностей у дошкільників; Я. Корнієнко - наукові підходи до розкриття проблеми розвитку математичних здібностей; Д. Чередник - розвиток іншомовного мовлення у дітей дошкільного віку.

Щиро дякуємо всім учасникам онлайн дискусійної панелі «Освіта і наука: глобальні тренди і перспективи розвитку». Нехай зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у душах української молоді врожаєм мудрості та натхнення.

Нових Вам відкриттів, новацій та звершень!

Переглядів: 254 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar