3:01 PM
Співпрацюємо зі стейкхолдерами «ТеоріяVSПрактика»

Кафедра дошкільної освіти активно працює над переглядом навчальних планів на 2020/2021 н.р. До обговорення та внесення пропозицій до розробки навчальний планів на наступний навчальний рік, долучилася й Демешева Світлана Сергіївна, учитель початкових касів, учитель вищої категорії Першої міської гімназії, Черкаської обласної ради.

Як педагог-практик, Світлана Сергіївна радить переглянути обсяг та зміст практичної підготовки студентів, тим самим, рекомендує посилити педагогічну практику здобувачів вищої освіти в закладах дошкільної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів, шляхом збільшення кількості годин відведених на практичну підготовку.

Окрім цього, стейкхолдером була внесена пропозиція щодо організації круглих столів за участю здобувачів вищої освіти, науково-педагогічного складу кафедри та професіоналів-практиків, адже така форма роботи дозволить обговорити актуальні питання в дошкільній освіти та розглянути інноваційні технології навчання, відповідно до принципу співпраці «ТеоріяVSПрактика».

Щиро дякуємо Світлані Сергіївні за співпрацю та надані рекомендації щодо вдосконалення навчальних планів на 2020/2021 н. р.

Найближчим часом, Ваші пропозиції будуть розглянуті на онлайн засіданні кафедри дошкільної освіти.

 

Лінк: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1102720390089943/

Переглядів: 191 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar