5:48 PM
Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «магістр» за участю стейкхолдерів

Вже не вперше на кафедрі дошкільної освіти захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОС «магістр» відбувається за участю стейкхолдерів. Під час захисту стейкхолдери брали активну участь в обговоренні результатів наукових досліджень магістрантів, вступали в дискусії та висловилювали власне бачення досліджуваної проблеми. Такій підхід у співпраці є актуальним та важливим в розвитку наукового потенціалу та реалізації практичного досвіду кожного студента.

Здобувачі вищої освіти гідно представили результати власних досліджень та впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії. Варто відмітити, що доповіді здобувачів вищої освіти супроводжувались використанням мультимедійного обладнання, що в свою чергу створювало умови для наочного представлення результатів досліджень й відповідно, дозволило посилити представлення практичної складової кваліфікаційної роботи.

Членами екзаменаційної комісії та стейкхолдерами було відмічено надзвичайно широкий та актуальний спектр досліджень в галузі дошкільної освіти, що дозволить підготувати висококваліфікованого та конкурентноспроможного фахівця.

Переглядів: 144 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar