6:33 PM
Підсумки проведення просвітницької роботи зі студентами в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства"

Підсумки проведення просвітницької роботи зі студентами спеціальності 012 Дошкільна освіта в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Проведення інформаційно-просвітницьких заходів та розʼяснювальної роботи з питань підвищення правової культури здобувачів вищої освіти та проінформованості щодо проблем насильства в сімʼї, формування свідомості щодо негативного ставлення до насильства тощо, відбувалося шляхом організації різноманітних видів робіт зі студентами, що ґрунтувалися на обговоренні актуальних проблем, участі у онлайн вебінарах присвячених даній тематиці, виготовленні та розповсюдженні соціальних повідомлень тощо.

Студенти 1 курсу ОС «бакалавр» спеціальності 012 Дошкільна освіта у рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» долучилися до вебінару «Насильство в українських школах: що змінили нові закони (спікер І. Маніленко)». Після перегляду вебінару здобувачі вищої освіти мали можливість поділитися власними думками щодо вищеозначеної проблеми. Поряд з цим, на базі Навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва була проведена Всесвітня акція «16 днів проти насильства» шляхом демонстрації плакатів з гаслами проти насильства.

Студенти 2 курсу ОС «бакалавр» долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» запустивши інфомарафон/челендж під гаслом «Схаменись!» в соціальній мережі Instagram.

Поряд з цим, в розрізі вивчення дисципліни «Соціально-педагогічний захист дитинства» (викладач Наталя Михайлівна Степанова) здобувачі вищої освіти окрім обговорення важливих питань щодо захисту прав дітей, аналізували зміст казок й на їх прикладах демонстрували, як можна навчати сучасну дитину захищати свої права, попереджувати насилля чи протидіяти булінгу.

Студенти 3 курсу ОС «бакалавр» спеціальності 012 Дошкільна освіта долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та поділилися своїми думками щодо даної проблеми переглянувши онлайн вебінар та створивши сценівку, що розкриває сутність проблеми насильства в родині.

Щиро вдячні науково-педагогічним працівникам кафедри дошкільної освіти та студентам за активну участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства».

Пам’ятайте! Найвищою цінністю є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність та безпека.

Переглядів: 184 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar