9:03 PM
“SOVA Kid’s Space” - інноваційний простір, що спрямований на виховання дитини, розвиток здібностей і талантів дошкільника

“SOVA Kid’s Space” - інноваційний простір, що спрямований на виховання дитини, розвиток здібностей і талантів дошкільника, отриманих від народження.

 «Будь першим там, куди інші лише збираються»

Саме під таким закликом працює приватний заклад дошкільної освіти «SOVA Kid’s Space”, що відкритий студенткою спеціальності 012 Дошкільна освіта, освітнього ступеня «магістр» Валерією Шинкарьовою.

Приватний заклад дошкільної освіти «SOVA Kid’s Space” зорієнтований на:

- забезпечення повноцінного розвитку природніх та творчих здібностей дитини дошкільного віку

- формування життєвих компетентностей дошкільників

- здійснення ефективної соціалізації дошкільників

- сприяння формуванню високих моральних якостей особистості дитини

- розвиток креативного світосприйняття навколишнього світу

Особливе значення надається розвитку навичок екологічного споживання природних ресурсів дитиною дошкільного віку, що на сьогодні є актуально ідеологією сталого розвитку.

Інноваційний освітній простір дозволяє формувати психологічний та особистісний розвиток дитини дошкільного віку, що відіграє визначальну роль у забезпеченні її потенціалу, створенні можливостей для реалізації дитиною особистих здібностей, її самовизначенні та самоактуалізації.

Ми ще раз переконуємось, що студенти та випускники спеціальності 012 Дошкільної освіти мають високий рівень практико-орієнтованої професійної підготовки, який відкриває можливості не тільки працювати в закладах дошкільної освіти та загальноосвітніх закладах освіти, але й створювати власні приватні освітні установи.

  

Переглядів: 204 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar