2:29 PM
Співпрацюємо зі стейкхолдерами

Співпрацюємо зі стейкхолдерами

Кафедра дошкільної освіти активно залучає стейхолдерів до організації та реалізації освітнього процесу на спеціальності 012 Дошкільна освіта.

27 лютого відбулася зустріч в.о. завідувача кафедри дошкільної освіти І.О. Ніколаєску та викладацького складу кафедри зі стейкхолдером освітніх програм, вихователем-методистом ДНЗ 83 ( ясла - садок) комбінованого типу № 83 "Лісова казка" Черкаської міської ради Аллою Колодою.

Під час чергової зустрічі обговорили:
-змістове наповнення методичних рекомендацій кафедри дошкільної освіти до написання курсових та кваліфікаційних робіт.
Зокрема, під час зустрічі було розглянуто та обговорено проект положення про курсові й кваліфікаційні роботи у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького , визначено особливості змістового наповнення наукових робіт здобувачів вищої освіти. Стейкхолдером вносилася пропозиція щодо необхідності розширення практичної складової наповнення курсових та кваліфікаційних робіт, апробація сучасних методик та інноваційних форм роботи з дітьми дошкільного віку. Відповідно, викладацьким складом кафедри було прийнято рішення щодо внесення до методичних рекомендацій пропозицію стейкхолдера, зокрема, зміст наукових робіт має бути практико орієнтованим та розкривати практичний аспект досліджуваної тематики.

- сучасні тенденції й інновації в сфері дошкільної освіти та особливості їх запровадження в освітній процес ЗВО у підготовці майбутніх фахівців дошкільної освіти до професійної діяльності. Зокрема, актуальним питанням постала робота та навчання дітей з аутичним спектром, активне запровадження в освітній процес садочків Лего конструювання та елементів STREAM.

- перспективні шляхи співпраці кафедри дошкільної освіти з педагогічними працівниками ДНЗ 83 ( ясла - садок) комбінованого типу № 83 "Лісова казка" Черкаської міської ради.

Зустріч викладачів кафедри дошкільної освіти зі стейкхолдерами - це завжди нові ідеі, нові можливості та крок до змін!

Переглядів: 324 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar