7:24 PM
Співпрацюємо зі стейкхолдерами й професіоналами-практиками

Співпрацюємо зі стейкхолдерами й професіоналами-практиками

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками - приорітет кафедри дошкільної освіти.

Науково-педагогічний склад кафедри систематично підтримує зв’язок з професіоналами-практиками, роботодавцями та стейкхолдерами в сфері дошкільної та початкової освіти.

Відтак, 11 лютого до освітнього процесу долучилася стейкхолдер, вчитель початкових класів Першої міської гімназії м. Черкас Демешева С.С. , яка поділилася зі студентами власним практичним досвідом роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Демешева С.С. разом із викладачем кафедри Соловей Ю.О. провели практико-орієнтоване заняття на тему: «Народознавчий вернісаж: народні символи у кольоровій палітрі» з дисципліни «Методика проведення занять з народознавства у ЗДО» для студентів 2-го курсу спеціальності Дошкільна освіта.

Така форма співпраці стала логічним розвитком традиції залучення професіоналів-практиків до освітнього процесу вишу, що сприяє посиленню практичної спрямованості фахових й вибіркових дисциплін та формує компетенції, необхідні майбутнім фахівцям в галузі дошкільної освіти.

По завершенню заняття викладачі кафедри разом із педагогом-практиком обговорили на майбутнє перспективні шляхи співпраці.

Переглядів: 432 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar