9:00 PM
Stream-лабораторія як сучасний освітній інструментарій

Stream-лабораторія як сучасний освітній інструментарій в підготовці фахівців дошкільної освіти до впровадження інновацій 

Кафедра дошкільної освіти активно працює над наповнення Stream-лабораторії для підготовки здобувачів вищої освіти до роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку в розрізі напряму Stream освіти.

Широкої популярності в сфері дошкільної та початкової освіти набуває впровадження інноваційної програми формування культури інженерного мислення «STREAM-освіта, або Стежинки у Всесвіт»(К. Крутій). Майбутнє за інноваціями, а майбутнє інновацій - за педагогами нового формату, які не сприймають формального підходу і можуть своїми знаннями «підірвати мозок» дітям та розширити їх кругозір до нескінченності.

Саме тому, майбутні фахівці дошкільної освіти мають не тільки знати теоретичні основи впровадження STREAM-освіти в умовах закладу освіти, але й оволодіти практичними навичками впровадження інтегрованого підходу в освітній процес.

Нові методи, прийоми та засоби навчання студентів продукують нового фахівця - готового працювати з дітьми нового покоління, адже інноваційні рішення щодня кидають виклик традиційній освітній системі.

Працюємо над удосконаленням матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу в університеті та відкриваємо нові можливості для навчання студентів.

Переглядів: 152 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar