9:03 PM
Студентка спеціальності 012 Дошкільна освіта відкрила приватний заклад освіти

 

Студентка спеціальності 012 Дошкільна освіта відкрила приватний заклад освіти

Навчаючись на магістратурі за спеціальністю 012 Дошкільна освіта, студентка В. Шинкарьова вже відкрила приватний заклад дошкільної освіти “SOVA kid’s space”.

На захисті кваліфікаційної роботи здобувачка вищої освіти поділилася практичним досвідом відкриття власної справи, цим самим, ще раз продемонструвала та підтвердила актуальність й необхідність навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.

Студентка розповіла про те, яким чином знання отримані в університеті допомогли створити розвивальне середовище для дітей дошкільного віку, а також наповнити його необхідними навчально-методичними, дидактичними матеріалами, що відповідають сучасним методикам навчання дошкільників.

В. Шинкарьова відмітила, що не менш важливим для закладу освіти є професійний колектив, який працює з дошкільниками. Саме тому, підбираючи педагогічні кадри, орієнтувалася на випускників кафедри дошкільної освіти.

Ми тішимося та гордимося тим, що можемо створити всі необхідні умови, аби наші студенти отримували якісні, практикоорієнтовані знання, що допоможуть не тільки працевлаштуватися в заклади освіти різного типу та форм власності, але й відкрити власну справу.

Переглядів: 174 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar