11:26 PM
Викладачі кафедри дошкільної освіти активно співпрацюють з випускниками освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр»

Кафедра дошкільної освіти підтримує постійний зв’язок та активно співпрацює з випускниками спеціальності 012 Дошкільна освіта освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр». Основні напрями співпраці реалізуються через систематичну участь випускників в майстер-класах, тренінгах, засіданнях круглих столів щодо висвітлення актуальних питань в сфері дошкільної та початкової освіти, засіданнях в тому числі і з метою обговорення проєктів освітніх програм, залучення випускників до профорієнтаційної діяльності, інформування випускників щодо відкритих вакансій за фахом тощо.

Поряд з цим, серед актуальних напрямів співпраці є створення умов випускниками для реалізації практико-орієнтованого навчанні у виші через залучення до освітнього процесу своїх вихованців. Так, випускники кафедри дошкільної освіти Шинкарьова Валерія та Капустянська Світлана разом із своїми вихованцями долучилися до аудиторних занять та відвідали Stream-лабораторію, кабінет-лабораторію Нової української школи, кабінет методичної, практико-орієнтованої підготовки фахівців у галузі дошкільної освіти.

Така форма співпраці дозволяє не тільки випускникам, здобувачам вищої освіти та викладачам підтримувати зв’язок один з одним й обмінюватися професійним досвідом, але й дітям - пізнавати світ за допомогою цікавих ігрових засобів навчання, що наявні в матеріально-технічному забезпеченні кафедри дошкільної освіти. Така форма співпраці є цікавою і в той же час дуже продуктивною, оскільки, дозволя розвивати soft skills не залежно від рівня здобуття освіти.

Переглядів: 117 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar