6:53 PM
Викладачі та аспіранти кафедри дошкільної освіти долучилися до попередньої експертизи дисертації в дистанційному форматі

На базі Лабораторії математичної освіти ЧНУ імені Богдана Хмельницького викладачі та аспіранти кафедри дошкільної освіти долучилися до попередньої експертизи дисертації Ботузової Ю. В. на тему «Теоретико-методичні засади забезпечення наступності навчання математичних дисциплін в системі «Школа-Університет педагогічного профілю» на здобуття наукового ступеня доктора наук. Робота виконувалася під керівництвом наукового консультанта - доктора пед. наук, професора Гнезділової Кіри Миколаївни.

Під час онлайн зв’язку було розглянуто та обговорено основні положення докторської дисертації Юлії Володимирівни, обговорено актуальність представлених досліджень та підведено підсумки її наукових пошуків.

Виступаючі відзначили високий рівень роботи здобувача. У виступах рецензентів та учасників дискусії було подано пропозицію - рекомендувати дисертаційну роботу Ботузової Ю. В. до розгляду в спеціалізованій вченій раді. Рішення було прийнято одноголосно.

Вітаємо Юлію Володимирівну та її наукового консультанта з успішним передзахистом дисертаційної роботи! Бажаємо подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності!

Переглядів: 203 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar