3:28 PM
Вітаємо студентів першого курсу з початком нового навчального року в Черкаському національному університеті імені Б.Хмельницького

Вітаємо студентів першого курсу з початком нового навчального року в Черкаському національному університеті імені Б.Хмельницького

Шановні першокурсники, позаду залишилися зовнішнє незалежне оцінювання, виснажливі іспити, попереду – цікаве студентське життя, незабутні роки, які залишаться у Вашій пам’яті назавжди.

Науково-педагогічні працівники та студенти кафедри дошкільної освіти щиро вітають Вас та з радістю приймають до дружньої університетської родини. Будьте активними, цілеспрямованими та наполегливими на шляху до професійного зростання.

Перший день навчання для першокурсників сьогодні був по справжньому особливий, оскільки, на пару завітали представники Наглядової ради ЧНУ ім. Б. Хмельницького на чолі з третім президентом України В.А. Ющенком та в.о. ректора університету О. В. Черевком.

Викладач кафедри дошкільної освіти Олена Віталіївна Лугіна розповіла представникам Наглядової ради ЧНУ особливості функціонування Лінгафонного кабінету для студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта та продемонструвала можливості застосування інформаційно-комунікаційних технологій у вивченні іноземної мови.

 

Продуктивне спілкування та цікаві зустрічі - шлях до успіху та вдосконалення!

Лінк на інформацію у Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1188071881554793

Переглядів: 133 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar