10:43 AM
Всесвітній день дитячого телебачення та радіомовлення

До теми дитячого телебачення немає байдужих, тому що всі ми родом з дитинства. Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення - одне з найбільш світлих і добрих свят. Воно закликає не забувати про наших найулюбленіших маленьких телеглядачів і нагадує дорослим про те, що і вони колись були дітьми. Святкову дату оголосили представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Канні у квітні 1994 року. З тих пір кожен рік у всьому світі відзначають день дитячого телебачення та радіомовлення. Цього року він припадає на 3 березня.

Переглядів: 414 | Додав: nikolaesky | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 2
avatar
1
1 ksusha_kov • 9:23 AM, 2019 Лют 28
В житті немає нічого важливішого за наших дітей!
Незважаючи на популярність всесвітньої мережі Інтернет у підростаючого покоління, близько 25 % телеглядачів - це діти. Саме тому важливо, щоб власники та директори телеканалів з повагою ставилися і до наймолодших своїх користувачів.
avatar
0
2 anastaziagulaya • 11:06 PM, 2019 Бер 13
Дитяче телебачення сьогодні виконує чотири основні функції ЗМІ: виховну, освітню, розважальну та соціологічну. Воно складається з певного відсотку телепрограм для дітей, що входять до сітки віщання українських телеканалів і поділяється на наступні види: анімація, мультфільми та мультсеріали, дитячі передачі, дитячі телесеріали та фільми для дітей.
avatar