8:23 PM
Запрошуємо на навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта

Запрошуємо на навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта

Здобувати вищу освіту за спеціальністю 012 Дошкільна освіта - цікаво та престижно!

Кафедра дошкільної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня "бакалавр" та «магістр».

 

До уваги абітурієнтів, які планують вступ на освітній ступінь «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти в 2021 році.

Обов’язковим є складання ЗНО:

• з української мови і літератури, історії України та математики або іноземної мови, або біології, або географії, або фізики, або хімії (на бюджетну конкурсну пропозицію)

 

До уваги абітурієнтів, які планують вступ на освітній ступінь «бакалавр» за скороченим терміном навчання 2 або 3 роки в 2021 році.

Від 15 жовтня 2020 року МОН України внесено зміни для вступу на навчання за освітнім ступенем «бакалавр», зокрема, обов’язковим є складання ЗНО:

• з української мови і літератури та історії України (на бюджетну конкурсну пропозицію)

• з української мови і літератури та математики або іноземної мови, або біології, або географії, або фізики, або хімії (для небюджетної конкурсної пропозиції)

 

До уваги абітурієнтів, які планують вступ на освітній ступінь «магістр» в 2021 році.

Від 15 жовтня 2020 року МОН України внесено зміни для вступу на навчання за освітнім ступенем «магістр», зокрема, обов’язковим є складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови.

 

Для консультації щодо вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта звертайтеся за адресою:

 м. Черкаси, вул. О. Дашкевича, 23, ауд. 259

 0 (63) 614 87 98 Анастасія Сергіївна

Переглядів: 106 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar