7:37 PM
Заступник міністра освіти і науки України Єгор Стадний зустрівся з викладацьким колективом ЧНУ ім. Б. Хмельницького

Заступник міністра освіти і науки України Єгор Стадний зустрівся з викладацькими колективами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

В актовій залі ЧНУ ім. Б. Хмельницького заступник міністра освіти і науки презентував концепцію реформування вищої освіти. Єгор Стадний детально зупинився на новій формулі фінансування закладів вищої освіти, зауваживши, що вона почала діяти вже з 1 січня нинішнього року. Окремо охарактеризував та обґрунтував кожний із показників та розповів про механізми застосування.

Викладачі та студенти кафедри дошкільної освіти були присутні на зустрічі в Черкаському національному університеті ім. Б.Хмельницького та Черкаському державному технологічному університеті.

Під час виступу, особлива увага зосередилася на реформах вищої освіти: забезпечення якості навчання та показники діяльності закладів вищої освіти, систему фінансування вишів. Зі слів урядовця, основна стратегія вищої освіти має спрямовуватися на випуск конкурентноспроможного фахівця, який буде затребуваний на ринку праці. Саме тому, ЗВО має проводити моніторинг працевлаштування випускників та мотивувати студентів працевлаштовуватися відповідно до фахової підготовки.

Учасники зустрічі мали можливість поставити запитання заступнику міністра освіти і науки України Є. Стадному та відразу отримали на них відповіді.

Посилання на відео-трансляцію: https://www.facebook.com/UAMON/videos/663739857494763/

Переглядів: 234 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar