11:37 AM
Майстер-клас «Сучасні діти - сучасні педагоги» (спікер психолог-практик І. В. Щур)

Викладачі кафедри дошкільної освіти, студенти та гості мали можливість взяти участь в майстер-класі «Сучасні діти - сучасні педагоги» (спікер психолог І. В. Щур).

Учасники майстер-класу вдосконалили педагогічну майстерність у роботі з дітьми нового покоління (покоління дітей Z), розглядали методи та способи керування емоційним станом дітей засобами ігрової діяльності та на власному прикладі навчалися створювати та використовувати атрибути освітньої діяльності.

Особливу увагу було зосереджено вивченню особливостей дітей нового покоління, їх унікальності та розгляду основних проблем з якими доводиться стикатися сучасному педагогу та батькам у роботі з дітьми. В ході бесіди визначили, що сучасні діти швидше сприймають інформацію, але складніше запам’ятовують, тому педагогу потрібно шукати нові педагогічні способи взаємодії з дітьми. Ірина Володимирівна продемонструвала психологічні прийоми та вправи, які може використовувати педагог у роботі з «цифровим» поколінням дітей.

З’ясували, що сучасні інформаційні технології суттєво впливають на спосіб мислення та поведінку дітей, тому, не дивлячись на те, що діти та дорослі різних соціологічних категорій їм необхідно порозумітися один з одним. Педагог має триматися з новим поколінням дітей на рівних, стежити за трендами та бути на одній хвилі разом з ними.

Щиро дякуємо Ірині Володимирівні за цікавий та інформативний майстер-клас. Ми не тільки теоретично з’ясували особливості сучасних дітей, але й опанували практичні навички роботи з дітьми нового покоління.

 

Лінк на інформаційне повідомлення в соціальній мережі Facebook -https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/790465754648743/

Переглядів: 181 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar