2:42 PM
Майстер-класи від професіоналів-практиків

 Майстер-класи від професіоналів-практиків

Діяльність кафедри дошкільної освіти спрямована на здійснення практико-орієнтованого навчання, саме тому, науково-педагогічні працівники активно співпрацюють з професіоналами-практиками в галузі дошкільної та початкової освіти.

Залучення професіоналів-практиків відбувається як в розрізі дисциплін під час проведення аудиторних занять, так і шляхом організації для студентів та викладачів різноманітних майстер-класів, тренінгів тощо. Такий підхід дозволяє створювати можливості для закріплення студентами теоретичних знань практичними навичкам, а також формувати навички soft skills, що є важливими у професійному становленні молодого фахівця.

До участі в заходах долучилися професіонали-практики, зокрема, майстер-класи для студентів провели:

- «STREAM у дошкіллі: від старту можливостей до старту досягнень»

(Ю. М. Зоря, завідувач Центру "STEM-освіти" Комунального навчального закладу "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради")

- «Інклюзивна освіта: рівні можливості для кожного» (С. В. Скляр, директор Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Черкаської міської ради)

- «Оригінальні техніки образотворчості» (Л. Г. Тябут, завідувач та І. П. Поліщук, методист дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 41 "Дударик" Черкаської міської ради)

Викладачі та студенти кафедри дошкільної освіти висловлюють щиру вдячність за багаторічну співпрацю та можливість отримувати новий практичний досвід Ю. М. Зорі, С.В. Скляр, Л.Г.Тябут, І.П. Поліщук!

Нагадуємо, що завтра о 14:00 відбудеться онлайн зустріч з Charles та Linda Landreth, викладачами тренінгів і семінарів, міжнародної програми “Character International, Inc” (м.Даллас,штат Техас, США), приєднуйтесь

Лінк: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1207997062895608/

Переглядів: 177 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar