З 2018 року кафедра дошкільної освіти розпочала співпрацю із Міжнародним інститутом виховання характеру (США). Двічі на рік (осінь, весна) тренери проєктів проводили для студентів та викладачів тренінги щодо виховання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (ґрунтуючись на досвіді США). Проте, враховуючи ситуацію, викликану пандемією COVID-19 в рамках тижня дошкілля, викладачі та студенти кафедри дошкільної освіти організували онлайн-зустріч з Charles та Linda Landreth, викладачами тренінгів і семінарів, міжнародної програми “Character International, Inc” (м.Даллас,штат Техас, США).

Приємно, що на онлайн-зустрічі були присутні не тільки студенти, які знаходилися у цей час в аудиторії, але й студенти, які працювали в закл ... Читати далі »

Переглядів: 147 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2020 Жов 13 | Коментарі (0)

Практика показує, що організація зустрічей здобувачів освіти із професіоналами-практиками це не тільки можливість обміну досвідом, але й ключ до пізнання, формування інтересу студентів до майбутньої професії та прагнення до самовдосконалення, самоствердження, самореалізації.

Майстер-клас є лише одним із видів спільної діяльності професіоналів-практиків зі студентами. Проте, подібні зустрічі є найбільш продуктивними, оскільки їх діяльність орієнтується на принцип «від теорії - до практики».

9 жовтня для здобувачів освіти, професіоналами-практиками було проведено майстер-класи:

«Логічні ігри як засіб творчого розвитку дітей 6 року життя» (спікери: А. Колода, вихователь-методист та І. В. Васил'єва, вихователь І категорії дошкільного навчального закладу ( ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2020 Жов 13 | Коментарі (0)