3:02 PM
Онлайн зустріч з Charles та Linda Landreth, викладачами тренінгів і семінарів, міжнародної програми “Character International, Inc”

З 2018 року кафедра дошкільної освіти розпочала співпрацю із Міжнародним інститутом виховання характеру (США). Двічі на рік (осінь, весна) тренери проєктів проводили для студентів та викладачів тренінги щодо виховання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (ґрунтуючись на досвіді США). Проте, враховуючи ситуацію, викликану пандемією COVID-19 в рамках тижня дошкілля, викладачі та студенти кафедри дошкільної освіти організували онлайн-зустріч з Charles та Linda Landreth, викладачами тренінгів і семінарів, міжнародної програми “Character International, Inc” (м.Даллас,штат Техас, США).

Приємно, що на онлайн-зустрічі були присутні не тільки студенти, які знаходилися у цей час в аудиторії, але й студенти, які працювали в закладах дошкільної освіти, приєднавшись до зустрічі завдяки можливостям Інтернету.

Учасники онлайн-зустрічі отримали низку корисних порад щодо формування у дітей загальнолюдських цінностей, формування характеру дитини, пошуку шляхів уникнення та вирішення конфліктних ситуацій. Окрім цього, Лінда Ландрет поділилася цікавим досвідом організації освітньої діяльності в період пандемії COVID-19 у м.Даласі (США).

Дякуємо Charles та Linda Landreth за те, що не зважаючи на велику різницю в часових поясах, Ви змогли вийти на зв’язок та поділитися власним досвідом роботи з дітьми.

Окремо висловлюємо вдячність Анні Довженко за допомогу в подоланні мовного бар’єру.

 

Лінк: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1208910392804275/

 

Переглядів: 146 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar