10:18 AM
Майстер-класи від професіоналів-практиків

Практика показує, що організація зустрічей здобувачів освіти із професіоналами-практиками це не тільки можливість обміну досвідом, але й ключ до пізнання, формування інтересу студентів до майбутньої професії та прагнення до самовдосконалення, самоствердження, самореалізації.

Майстер-клас є лише одним із видів спільної діяльності професіоналів-практиків зі студентами. Проте, подібні зустрічі є найбільш продуктивними, оскільки їх діяльність орієнтується на принцип «від теорії - до практики».

9 жовтня для здобувачів освіти, професіоналами-практиками було проведено майстер-класи:

«Логічні ігри як засіб творчого розвитку дітей 6 року життя» (спікери: А. Колода, вихователь-методист та І. В. Васил'єва, вихователь І категорії дошкільного навчального закладу ( ясла - садок) комбінованого типу № 83 "Лісова казка" Черкаської міської ради)

«Форми роботи з дітьми дошкільного віку щодо формування інженерного мислення» (спікер А. С. Коваленко, завідувач дошкільного навчального закладу №23 ”Чипполіно” (ясла-садок комбінованого типу), м. Сміла)

Щиро вдячні професіоналам-практикам за можливість долучитися до освітнього процесу закладу вищої освіти та продемонструвати здобувачам освіти (в розрізі навчальних дисциплін) власний практичний досвід у застосуванні сучасних методик навчання дітей дошкільного віку.

Переглядів: 187 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar