11:37 AM
Співпраця з Центром розвитку дитини «Montessori Family”

Педагогікою Монтессорі захоплюються і розчаровуються в ній, її використовують і відкидають, упроваджують цілісну систему або окремі елементи. Головне – вона не залишає байдужим того, хто ознайомився з її ідеями.

6 квітня 2019 р. студенти магістратури спеціальності Дошкільна освіта відвідали Центр розвитку дитини «Montessori Family”.

Вихователі закладу дошкільної освіти ознайомили студентів з основними принципами, методами і напрямами організації освітнього процесу в контексті технології саморозвитку (за М. Монтессорі); розповіли особливості організації розвивального середовище; продемонстрували дидактичний матеріал та навчали майбутніх магістрів застосовувати елементи технології саморозвитку ( за М. Монтессорі) на практиці.

В рамках профорієнтаційної роботи магістри розповіли вихователям особливості навчання та професійної підготовки фахівців дошкільної освітньої галузі та обговорили перспективи співпраці між кафедрою дошкільної освіти та центром дитячого розвитку дитини «Montessori Family”

Лінк на інформаційне повідомлення в соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/788765864818732/

Переглядів: 178 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar