12:17 PM
Співпрацюємо з громадськими та благодійними організаціями, представниками поліції, психологами, юристами

В Навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва відбулося засідання круглого столу на якому розглядалося актуальне питання, про яке всі знаю та мало хто наважується говорити - домашнє насильство. Відтак, для розгляду теми «Подолання домашнього насильства - сила у взаємодії» буди запрошені представники соціальних служб, громадських та благодійних організацій, представники поліції, психолог, юрист, викладачі кафедри соціальної роботи.

Дуже дякуємо за організацію круглого столу кафедрам початкової освіти та соціальної роботи, а особливо Байдюк Наталії Василівні та Коломієць Олені Германівні. Завдяки Вам та запрошеним гостям викладачі та студенти ще раз ознайомились зі своїми правами та обов`язками згідно чинного законодавства, методами уникнення та попередження домашнього насильства, дізналися номера телефонів та місця знаходження місцевих й благодійних організації до яких можна звернутися за допомогою в разі необхідності, з’ясували як виявити перші прояви домашнього насильства (фізичні, моральні, економічні, психологічні, сексуальні) у дітей, учнів школи та студентів.

 

Лінк на інформаційне повідомлення в соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/710872949274691/

Переглядів: 174 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar