11:19 AM
Воркшопи від викладачів кафедри дошкільної освіти та професіоналів-практиків

До Всеукраїнського дня дошкілля кафедра дошкільної освіти організувала для студентів та викладачів різноманітні воркшопи, основна мета яких спрямовувалася на набуття практичних навичок у роботі з дітьми дошкільного віку.

- Воркшоп «Екокавомалювання» (організований викл. Н.С.Скакун). Учасники ознайомлювалися із методикою арт-терапії, зокрема малювання кавою, що допомагає самопізнанню, особистісному зростанню і регуляції емоцій.

- Воркшоп «Використання розвивальних ігор LEGO в освітньому процесі закладів дошкільної освіти» (організований вихователем й методистом Смілянського закладу дошкільної освіти Аліною Юріївною та Аллою Сергіївною). Учасники вивчали технологію використання LEGO в ЗДО та навчалися використовувати різноманітні ігрові завдання у роботі з дітьми, адже LEGO-технологія цікава тим, що об’єднує в собі елементи гри та експериментування.

- Воркшоп «Навчальна кінезіологія - проста гімнастика для мозку» (організований викл. А.В. Логіновою та вихователем-логопедом Мариною Олександрівною). Учасники ознайомилися із основними засадами науки кінезіології та вправлялися у практичних завданнях, що допомагають подолати стресові ситуації, поліпшити роботу мозку і всього тіла, сприяють гармонійному розвитку особистості та її творчої самореалізації.

- «Ігрові прийоми у методиці Монтессорі» (організований керівником центру розвитку дитини «Монтессорі family», педагогом М.В. Онищенко). Учасники ознайомилися із основними засадами роботи з дітьми за методикою Монтессорі, а також навчалися використовувати ігрові прийоми під час ознайомлення дітей з невідомими предметами.

Дякуємо всім учасникам за активну участь у воркшопах та щиро вітаємо Вас із професійним святом!

 

Лінк на інформаційне повідомлення в соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/903163113379006/

Переглядів: 171 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar