11:21 AM
засідання Асоціації керівників шкіл нового типу

На базі Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького відбулося засідання Асоціації керівників шкіл нового типу

Даний захід став чудовою нагодою для налагодження співпраці між вишом й школами Черкащини, обміну думками щодо реформування й удосконалення освітнього процесу, обміну досвідом забезпечення якості освіти.

Викладач кафедри дошкільної освіти Н.О.Гребенюк розповіла всім присутнім про особливості навчання в університеті, переваги отримання освіти в ЧНУ ім. Б. Хмельницького, наявність в ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва наукової й навчально-методичної бази для професійної підготовки студентів. Приємно відзначити, що і сама Наталя Олександрівна є випускницею Черкаського національного університету імені Б.Хмельницького за спеціальністю Дошкільна освіта.

Керівники шкіл мали можливість споглядати за навчальним процесом в університеті. Так, завітавши до науково-практичної лабораторії спеціальності Дошкільна освіта, директори шкіл спостерігали за процесом ознайомлення майбутніх фахівців дошкільної освіти з технологією проведення інтегрованих занять, на прикладі інтегрованого заняття з розвитку мовлення дітей дошкільного віку та заняття з довкілля.

Доктор педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Інна Олександрівна Ніколаєску розповіла всім присутнім ідею створення навчальної лабораторії (ауд.382) та перспективи її вдосконалення.

Висловлюємо вдячність за співпрацю!

 

Лінк на інформаційне повідомлення в соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/915104032184914/

 

Переглядів: 163 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar