11:21 AM
Засідання круглого столу з елементами дискусії "Інноваційні форми навчання дітей 6/7 року життя у контексті сучасних освітніх змін"

11 січня 2019 року в Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького відбулося засідання Регіонального круглого столу з елементами дискусії "Інноваційні форми навчання дітей 6/7 року життя у контексті сучасних освітніх змін". В обговоренні теми взяли участь викладачі та студенти кафедри дошкільної освіти, випускники денної та заочної форм навчання, завідувачі, вихователі та методисти закладів дошкільної освіти в Черкаській області, дирекція інституту на чолі з Тимофієм Михайловичем Десятовим.
З вступним словом виступила Інна Олександрівна Ніколаєску, яка розкрила зміст поняття "інновації" та представила учасникам засідання особливості дошкільної освіти в різних країнах, зокрема: Великобританії, Ізраїлі, Франції, Данії, США, Японії.
Світлана Сергіївна Демешева поділилася власним практичним досвідом впровадження науково-педагогічного проекту "Інтелект України" в гімназії міста. Було представлено елементи уроків з математики, читання, письма та уроків Я пізнаю світ, а також обговорено проблему наступності між закладом дошкільної освіти та школою. Так, серед основних проблем наступності було виокремлено проблему навчання дитини самостійності.
На засіданні було обговорено питання створення лепбуків, інтелекткарт та розглянуто інноваційні форми роботи з дітьми у вигляді проектів, студенти-випускники поділилися досвідом роботи в школах та закладах дошкільної освіти.
На заключення Інна Олександрівна висунула на обговорення такі інноваційні форми роботи з дітьми дошкільного віку як мнемотехніка, мнемотаблиці, мнемотаблиці та кроссенс.
Дякуємо всім учасникам засідання круглого столу з елементами дискусії за активну участь в обговоренні інноваційних форм роботи з дітьми 6/7 року життя.

Лінк на інформаційне повідомлення в соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/741565679538751/

 

Переглядів: 153 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar