9:34 PM
На кафедрі дошкільної освіти відбувся День відкритих дверей

День відкритих дверей - можливість для майбутніх вступників ознайомитись із особливостями навчання в університеті до початку вступу на спеціальність. Саме тому, кафедра дошкільної освіти регулярно проводить подібні заходи з метою створення можливостей вступникам визначитись із своїм професійним майбутнім.

Сьогодні на День відкритих дверей кафедри дошкільної освіти завітали випускники Богуславецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» ім. М.О. Максимовича на чолі із заступником директора з навчально-виховної роботи Т. М. Москаленко, випускники Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. разом із педагогом-організатором О.А. Гришко та випускники Олександрійського педагогічного фахового коледжу ім. В.О. Сухомлинського.

На початку заходу з вітальним словом до майбутніх вступників звернулася заступниця директора інституту з навчальної роботи В. І. Мовчан. Про новації вступної компанії 2021, умови вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта та презентацією всіх освітніх програм спеціальності виступила т.в.о. завідувача кафедри І.О. Ніколаєску.

Після чого, кожен учасник заходу мав можливість відвідати майстер-класи від викладачів кафедри дошкільної освіти та студентів-магістрів (які проходять на даний час викладацьку практику), а також їхніх тандемів. Для майбутніх абітурієнтів були проведені наступні майстер-класи:

- Майстер-клас з кавомалювання

- Майстер-клас з каліграфічного письма

- Майстер-клас «Стань інженером»

На завершення, викладачі кафедри дошкільної освіти провели для гостей екскурсію навчальним корпусом #4 та продемонстрували можливості навчально-методичного й матеріально-технічного забезпечення спеціальності 012 Дошкільна освіта.

Щиро дякуємо викладачам кафедри дошкільної освіти та студентам за активну участь в організації та проведенні Дня відкритих дверей.

Окремо хочемо висловити подяку за співпрацю начальнику відділу освіти Вознесенської сільської ради Валентині Миколаївні Мовчан.

 

Посилання: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1327785644250082/

Переглядів: 165 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar