День відкритих дверей - можливість для майбутніх вступників ознайомитись із особливостями навчання в університеті до початку вступу на спеціальність. Саме тому, кафедра дошкільної освіти регулярно проводить подібні заходи з метою створення можливостей вступникам визначитись із своїм професійним майбутнім.

Сьогодні на День відкритих дверей кафедри дошкільної освіти завітали випускники Богуславецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» ім. М.О. Максимовича на чолі із заступником директора з навчально-виховної роботи Т. М. Москаленко, випускники Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. разом із педагогом-організатором О.А. Гришко та випускники Олександрійського педагогічного фахового коледжу ім. В.О. Сухомлинського.

На початку заходу з вітальним словом до майбутніх вступників зве ... Читати далі »

Переглядів: 164 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 18 | Коментарі (0)

На кафедрі дошкільної освіти триває активна робота з профорієнтації майбутніх абітурієнтів 2021 року. Отримати актуальну інформацію щодо вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта випускники можуть із груп кафедри в соціальних мережах Instagram та Facebook, платформі кафедри «Дошкільн+я» та сайта університету. Та поряд з цим, до інформування майбутніх вступників щодо умов вступу та особливостей навчання в університеті долучаються і студенти кафедри дошкільної освіти.

Так, випускники Яснозірської ЗОШ І-ІІІ ст. були проінформовані та ознайомлені із основними етапами вступної компанії 2021, особливостями освітнього процесу в університеті, аудиторним та матеріально-технічним забезпеченням спеціальності, інфраструктурою студміс ... Читати далі »

Переглядів: 140 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Бер 18 | Коментарі (0)