6:37 PM
Профорієнтаційна робота на кафедрі дошкільної освіти

На кафедрі дошкільної освіти триває активна робота з профорієнтації майбутніх абітурієнтів 2021 року. Отримати актуальну інформацію щодо вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта випускники можуть із груп кафедри в соціальних мережах Instagram та Facebook, платформі кафедри «Дошкільн+я» та сайта університету. Та поряд з цим, до інформування майбутніх вступників щодо умов вступу та особливостей навчання в університеті долучаються і студенти кафедри дошкільної освіти.

Так, випускники Яснозірської ЗОШ І-ІІІ ст. були проінформовані та ознайомлені із основними етапами вступної компанії 2021, особливостями освітнього процесу в університеті, аудиторним та матеріально-технічним забезпеченням спеціальності, інфраструктурою студмістечка, а також ознайомлені із буклетом та інформацією стосовно вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта й перспективами працевлаштування.

Окрім студентів, які активно долучаються до профорієнтації в закладах, де здобували повну середню освіту, до поширення інформаційних повідомлень щодо можливостей та перспектив навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта долучаються і батьки. Таким чином, поширення інформаційних повідомлень в соціальних мережах батьками студентів є показником якісної співпраці, що не менш важливо в заходах профорієнтаційного характеру.

Подібні профорієнтаційні заходи кафедра дошкільної освіти проводить регулярно з метою популяризації спеціальності та заохочення випускників до отримання вищої освіти в Україні.

 

Посилання: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1327141117647868/

Переглядів: 141 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar