8:31 PM
Студенти кафедри дошкільної освіти представили власні ІНДЗ з актуальних питань дошкільної та початкової освіти

Студенти кафедри дошкільної освіти представили власні індивідуальні навчально-дослідні завдання з актуальних питань дошкільної та початкової освіти 

Навчально-методичні матеріали та дидактичні засоби навчання є необхідним інструментарієм у роботі фахівця дошкільної та початкової освіти. Саме тому, одним із критеріїв оцінювання навчальних досягнень студента під вивчення дисципліни є робота над індивідуальним навчально-дослідним завданням, що зорієнтоване на узагальнення теоретичних положень методик навчання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку й містить практичні розробки студентів з актуальних питань дошкільної та початкової освіти.

Дидактичні та методичні матеріали розробляються студентами з урахуванням широкого спектру інновацій й можливостей впровадження засобів навчання дітей в закладах освіти. Так, серед основних навчально-методичних матеріалів, картотеки студентів систематично поповнюються лепбуками, тематичними папками, інтерактивними папками, папками проєктів, папками-пересувками, папки-ширмами, власними збірками тощо.

Реалізуючи подібні види проєктної діяльності, студенти поетапно навчаються опрацьовувати практичні результати власної навчальної, дослідницької, наукової діяльності та вчаться представляти результати власної роботи у формі структурованого матеріалу. Своїми досягненнями в розробках різноманітних дидактичних матеріалів для роботи з дітьми, здобувачі вищої освіти діляться на інформаційних платформах для педагогів та використовують можливості розміщення робіт в кабінеті методичної, практико-орієнтованої підготовки фахівців у галузі дошкільної освіти.

Переглядів: 101 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar