Викладачі кафедри дошкільної освіти взяли участь у роботі Всеукраїнського круглого столу «Інноваційна стратегія Базового компоненту дошкільної освіти (2021) - нова якість вищої освіти»

18січня 2020року Національним педагогічним університетом імені М.П.Драгоманова, факультетом педагогіки та психології, кафедрою педагогіки і психології дошкільної освіти було проведено Всеукраїнський круглий стіл «Інноваційна стратегія Базового компоненту дошкільної освіти (2021) – нова якість вищої освіти». До участі в заході долучилися й викладачі, аспіранти кафедри дошкільної освіти Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.

Метою заходу було об’єднання зусиль науковців, стейкхолдерів та практиків України щодо розповсюдження та в ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Січ 18 | Коментарі (0)

Діагностика ефективності проведення кафедрою дошкільної освіти профорієнтаційної діяльності в соціальних мережах Facebook та Instagram

Профорієнтаційна діяльність на кафедрі дошкільної освіти спрямована на професійне самовизначення майбутнього абітурієнта в умовах свободи вибору сфери діяльності відповідно до можливостей, здібностей, уподобань вступника і з урахуванням вимог ринку праці в сфері дошкільної та початкової освіти. Із цією метою щорічно вивчається та враховується досвід провідних університетів країни, пріоритет серед студентів у складанні ЗНО, потреба закладів дошкільної та початкової освіти у фахівцях та, відповідно, розробляється план профорієнтаційних заходів.

Одним із напрямів профорієнтаційної роботи кафедри є розміщення та поширення інформації наук ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Січ 18 | Коментарі (0)