8:33 PM
Студенти та викладачі кафедри дошкільної освіти продовжують активно долучатися до профорієнтаційної діяльності

 

Студенти та викладачі кафедри дошкільної освіти продовжують активно долучатися до профорієнтаційної діяльності

Система профорієнтаційної роботи на кафедрі дошкільної освіти є досить гнучкою і вибудовується з урахуванням тенденцій вибору студентами майбутньої професії та можливостей нового інформаційного середовища.

Усвідомлюючи малу ефективність презентації спеціальності в умовах закладах освіти, що пов’язано з протиепідемічними обмеженнями у зв’язку з поширенням COVID-19, викладачі та студенти повною мірою залучаються до проведення профорієнтації серед майбутніх абітурієнтів в соціальних мережах Facebook та Instagram (що підтверджується систематичними публікаціями викладачів і студентів, репостами, відмітками в історіях соціальних мереж). Всі актуальні публікації про спеціальність 012 Дошкільна освіта можна переглянути в соціальній мережі Instagram в рубриці «Збережені актуальні історії» та на сторінці кафедри в соціальній мережі Facebook.

Поряд з активністю в соціальних мережах, студенти знаходять можливості розміщувати інформаційні буклети про спеціальність 012 Дошкільна освіта і в закладах освіти за місцем проживання. Як от, студентка першого курсу Сіренко Діана

розмістила профорієнтаційний буклет в Сербинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. Полтавської області.

З метою популяризації спеціальності 012 Дошкільна освіта відбувається постійне оновлення інформації на платформі кафедри дошкільної освіти «Дошкільн+я», де поряд з відомостями про викладацький склад кафедри, освітній процес, матеріально-технічне забезпечення, інформацією про участь та проведення різноманітних заходів, міститься інформація про саму спеціальність у формі інформаційних буклетів та відеороликів.

Щиро дякуємо студентам спеціальності 012 Дошкільна освіта та науково-педагогічним працівникам кафедри за активну участь в профорієнтаційних заходах. Сподіваємося, що пошук та впровадження нових шляхів профорієнтаційної роботи серед потенційних вступників 2021 року, дозволить абітурієнтам зробити професійний вибір усвідомлено.

Переглядів: 100 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar