8:18 PM
Викладачі кафедри дошкільної освіти отримали сертифікати, що підтверджують їх участь в організації проєкту «Інженерний тиждень»

Викладачі кафедри дошкільної освіти отримали сертифікати, що підтверджують їх участь в організації та проведенні на базі Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького проєкту «Інженерний тиждень»

Нагадаємо, що в період з 15.02 по 19.02 на кафедрі дошкільної освіти був проведений Інженерний тиждень "Problem solving" за різними тематичними блоками. Протягом тижня заняття із здобувачами вищої освіти перетворилися на справжні мейкерські та дослідницькі лабораторії в яких студенти навчалися самостійно пізнавати науку через відкриття та винаходи й здобували практичний досвід для роботи з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку.

Слідкувати за подіями Інженерного тижня "Problem solving" можна було в соціальних мережах кафедри дошкільної освіти в Facebook та Instagram.

За результатами реалізації проєкту на базі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, викладачі кафедри дошкільної освіти отримали від координаторів проєкту сертифікати учасників.

 

Лінк: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1333544347007545/

 

Переглядів: 120 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar