12:45 PM
Запрошуємо на навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта

Запрошуємо на навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта

Здобувати вищу освіту за спеціальністю

012 Дошкільна освіта - цікаво та престижно!

Навчання студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» здійснюється в навчальному корпусі №4 Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

В розпорядженні кафедри дошкільної освіти наявний сучасний аудиторний фонд, що відповідає європейському рівню стандартів провадження освітньої та науково-дослідницької діяльності. А постійне оновлення навчально-методичного забезпечення дозволяє забезпечити інноваційно спрямоване навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Такий підхід в організації освітньої діяльності дозволить Вам здобути необхідні професійні компетентності, педагогічну майстерність та практичний досвід в сфері дошкільної освіти, що перш за все необхідно для того, аби сміливо розпочати власну професійну кар’єру.

Навіщо їхати навчатися закордон , якщо якісну освіту можна отримати в Україні.

 Пропонуємо до перегляду відео-презентацію умов навчання за спеціальністю 012 Дошкільна освіта, зокрема, в онлайн формі Ви зможете переглянути наявний аудиторний та бібліотечний фонд, спортивну інфраструктуру університету, умови проживання в гуртожитках тощо.

 

 

Для консультації щодо вступу на спеціальність 012 Дошкільна освіта звертайтеся за адресою:

 м. Черкаси, вул. О. Дашкевича, 23, ауд. 259

 0 (63) 614 87 98 Анастасія Сергіївна

Переглядів: 154 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar