Викладачі кафедри дошкільної освіти долучилися до online зустрічі з питань акредитації PhD програм

 

Online зустрічі з представниками Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти це можливість отримати новий досвід та дізнатися особливості акредитації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм. Так, 2 квітня на online зустрічі з питань акредитації PhD програм було розглянуто:

- особливості застосування критеріїв при акредитації освітніх програм третього рівня (О. Єременко, заступник голови НА)

- особливості міжнародної акредитації освітніх PhD програм (Н. Стукало, заступник голови НА)

-досвід діяльності разових вчених рад та акредитації у Донецькому національному університеті ім. В. Стуса (Т. Нагорняк, перший проректор Донецького національного ... Читати далі »

Переглядів: 122 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 02 | Коментарі (0)

Запрошуємо викладачів, студентів та випускників кафедри дошкільної освіти долучитися до онлайн майстер-класу на тему: "Проєктний менеджмент", який відбудеться

7 квітня об 11:00

 

 Спікер: Олег Слушний, директор Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради", вчитель інформатики, призер конкурсу “Global Teacher Prize Ukraine 2019”

 

Онлайн майстер-клас організований за умов співпраці кафедри дошкільної освіти Черкаського національного університету імені Б. Хмельницького та Комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради".

За більш детальною інформацією звертайтеся на кафедру дошкільн ... Читати далі »

Переглядів: 106 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 02 | Коментарі (0)