Викладачі кафедри дошкільної освіти активно проводять профорієнтаційну діяльність серед випускників

 

В Черкаському національному університеті імені Б. Хмельницького відбувся 2 тур Всеукраїнської олімпіади із історії України. Старшокласники зі всієї області приїхали позмагатися в першості серед знавців історії України та скористатися можливістю отримати додаткові бали ЗНО з даного предмету при вступі до вишу.

По завершенню олімпіади, викладач кафедри дошкільної освіти, канд.філософ.наук, доцент Наталія Михайлівна Степанова представила майбутнім вступникам перспективи та переваги навчання на спеціальності 012 Дошкільна освіта. Окрім цього, кожний учасник отримав інформаційні буклети з детальною інформацією щодо вступу та мав можливість проконсультуватися щодо особливостей в ... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 18 | Коментарі (0)

 

 

Студентка 3 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта Лілія Чухрій та її науковий керівник - доктор педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти Інна Олександрівна Ніколаєску отримали диплом та подяку відповідно, за здобуте 2 призове місце у Всеукраїнському творчому конкурсі для студентської молоді «Здорова дитина - здорова молодь»

Нагадаємо, що вперше кафедра дошкільної освіти приймає участь у Всеукраїнських наукових конкурсах в режимі онлайн та не зважаючи на це, вже отримала позитивний результат такої участі.

Щиро вітаємо Л. Чухрій та її наукового керівника І. О. Ніколаєску та бажаємо подальших наук ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: oksana-shpundra | Дата: 2021 Кві 18 | Коментарі (0)