9:04 PM
Вітаємо студентку 3 курсу Лілію Чухрій та її наукового керівника док. пед. наук, доцента І. О. Ніколаєску з дипломом ІІ ступеня

Вітаємо студентку 3 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта Лілію Чухрій та її наукового керівника доктора педагогічних наук, доцента кафедри дошкільної освіти Інну Олександрівну Ніколаєску з перемогою та отриманням диплому ІІ ступеня у Всеукраїнському творчому конкурсі для студентської молоді «Здорова дитина - здорова молодь»

Студентка представила наукову роботу за темою: «Формування готовності майбутніх вихователів до використання здоров’язбережувальних технологій у закладах дошкільної освіти» виступивши на науково-практичній конференції II туру Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація» з доповіддю, що супроводжувалася презентацією матеріалу.

Подібна участь студентів кафедри дошкільної освіти у Всеукраїнських наукових конкурсах в режимі відеоконференції з використанням платформи ZOOM проводилася вперше, проте, варто відмітити, що студентка на високому рівні справились із завданням та достойно представила наукову роботу.

 

 

Лінк: https://www.facebook.com/groups/401058853589437/permalink/1341375656224414/

Переглядів: 193 | Додав: oksana-shpundra | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar